InfoAPCE


InfoAPCE és un newsletter dirigit a professionals, empreses del sector promotor constructor i a tots els agents del sector immobiliari en general, per la qual cosa per subscriure’s a aquest mitjà no es precisa ser associat. Es tracta, en definitiva, d’una publicació digital de periodicitat mensual amb una àmplia informació sobre tots aquells serveis i accions que l’Associació realitza de forma habitual i quotidiana en benefici de les empreses promotores.

infoAPCE Números anteriors

SUBSCRIURE A INFOAPCE

Si vol rebre el newsletter informatiu infoAPCE per estar informat de les activitats i publicacions de l’Associació, ompli els camps sol·licitats i premi el botó enviar.

He llegit i accepto les condicions legals

L’APCE posa en el seu coneixement que les dades facilitades poden ser incorporades als fitxers del seu sistema informàtic, subjectes a les normes dictades per la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (15/1999). Aquesta Llei confereix el dret de conèixer, cancel·lar o modificar la informació que li afecti, si desitja fer ús d’aquest dret, enviï un escrit a l’APCE, a apcecom@apcecat.cat.