Jornades

Assegurança de Protecció de Pagaments per Venda d’Habitatges Nous sobre Plànol

SESSIÓ PRÀCTICA LLEIDA

Divendres, 13 d’abril de 2018.

Slora en col·laboració amb Ediseguros Mediación presenta la primera assegurança dirigida al sector immobiliari que protegeix la venda d’habitatge nou davant pèrdues econòmiques greus o eventuals.

CNP partners garanteix el capital pendent de pagament de l’habitatge des de la signatura del contracte de compra-venda i fins a la fi del calendari de pagaments previ al seu lliurament (amb una cobertura mínima de 6 mesos) o el lliurament de claus, en cas de Defunció per accident o Invalidesa permanent absoluta (Ipa) per accident.

A més, assegura el pagament de les quantitats periòdiques pendents del contracte de compra-venda de l’habitatge (cobertura pèrdua econòmica) en cas de pèrdua d’ingressos generada per una pèrdua Involuntària d’ocupació, Incapacitat Temporal o una Hospitalització per accident (subjecte a condicions i límits de la pòlissa).

Descarregar programa

INSCRIPCIÓ

Dades de l'empresa

Dades dels assistents

Número d'assistents:

Assistent 1

Assistent 2

Assistent 3

Assistent 5

He llegit i accepto les condicions legals.

L’APCE posa en el seu coneixement que les dades facilitades poden ser incorporades als fitxers del seu sistema informàtic, subjectes a les normes dictades per la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (15/1999). Aquesta Llei confereix el dret de conèixer, cancel·lar o modificar la informació que li afecti, si desitja fer ús d’aquest dret, enviï un escrit a l’APCE, a apcecom@apcecat.cat.

Altres Jornades que s'han celebrat a l'APCE

Accedeixi a la nota resum, les fotografies i els continguts addicionals de jornades passades que s'han celebrat a l'APCE fent clic sobre la que sigui del seu interès.