Jornades

Conjuntura Econòmica-Immobiliària i Perspectives

JORNADA HABITATGE I FUTUR

El finançament de projectes immobiliaris.

Dimarts, 26 de juny de 2018.

En els primers mesos de l’any, l’economia espanyola continua evolucionant positivament. Destaquen els indicadors relacionats amb el consum privat i sobretot, en la inversió de béns de capital, el que fa preveure que aquests components seran els principals impulsors de la demanda interna. Pel que fa a l’oferta, el bon ritme dels indicadors empresarials també ha anat acompanyat de bones xifres de negoci.

En particular, la millora de l’activitat econòmica i els baixos tipus d’interès recolzats en la política monetària expansiva del BCE afavoreixen la recuperació dels fluxos de crèdit. Una mostra molt positiva que el crèdit es va recuperant és la competitiva oferta a la qual davant el nou escenari de recuperació del sector, es pot optar pel finançament de projectes de promoció immobiliària.

A Catalunya, amb 11.340 habitatges iniciats el 2017, la producció va representar el 36,3% més que el 2016, tot i que el gruix d’aquest increment va ser el reflex de l’evolució de la producció d’habitatges a la província de Barcelona, ​​que és l’única que va mostrar major increment de l’activitat, amb un 49,3%. Un percentatge que en valors absoluts correspon a 9.484 habitatges iniciats davant les 6.351 del mateix període de l’ any anterior.

Descarregar programa

INSCRIPCIÓ

Dades de l'empresa

Dades dels assistents

Número d'assistents:

Assistent 1

Assistent 2

Assistent 3

Assistent 5

He llegit i accepto les condicions legals.

Altres Jornades que s'han celebrat a l'APCE

Accedeixi a la nota resum, les fotografies i els continguts addicionals de jornades passades que s'han celebrat a l'APCE fent clic sobre la que sigui del seu interès.