Jornades

L’habitatge vacacional a Catalunya

JORNADA TARRAGONA

Dilluns, 11 de juny de 2018.

Segons l’Organització Mundial del Turisme (OMT), les xifres mundials no paren de créixer. El 2017 han viatjat 1.322 milions de persones arreu del món, amb un augment del 7% (70 milions de persones més) respecte de l’any anterior; i les previsions apunten a que aquest fort impuls es mantindrà durant el 2018, amb un ritme proper al 5%. Les xifres de creixement afecten a països de tots els continents, amb Europa com a capdavantera, assolint els 671 milions de turistes. Espanya ha batut el seu propi rècord de visitants: segons dades del MINETAD, el 2017 van arribar 82 milions de visitants a l’Estat espanyol, amb un creixement del 9% respecte de 2016. El 2017 també va ser positiu per Catalunya, que va rebre més de 18 milions de turistes, situant-se un any més com la primera comunitat en nombre de visitants estrangers.

L’objectiu de la present jornada és de tractar sobre l’habitatge vacacional a Catalunya tant des de l’anàlisi de l’oferta existent, com de la demanda interna i externa del mateix. També serà objecte d’estudi els aspectes jurídics i fiscals a considerar en la venda a extrangers, així com del seu finançament en fase de promoció i d’adquisició finalista.

La sessió es celebrarà a l’Auditori de Vila-seca, Sala Malapeira (Plaça Frederic Mompou, 1, 43480 Vila-seca, Tarragona).

Descarregar programa

INSCRIPCIÓ

Altres Jornades que s'han celebrat a l'APCE

Accedeixi a la nota resum, les fotografies i els continguts addicionals de jornades passades que s'han celebrat a l'APCE fent clic sobre la que sigui del seu interès.