Jornades

L’habitatge vacacional a Catalunya

JORNADA TARRAGONA
Jornades_destacada_cat

Dilluns, 26 de juny de 2017.

Segons l’Organització Mundial del Turisme les xifres mundials no paren de créixer. En 2016 han viatjat 46 milions més que l’any anterior. Això suposa el setè any consecutiu de pujades i un nou rècord històric. Les xifres de creixement afecten països de tots els continents, amb l’excepció d’Orient Mitjà per causes que es poden imaginar, però Europa és la capdavantera: en 2016 va rebre 620 milions de turistes, el 50% de la quota mundial. Espanya ha batut el seu propi rècord en augmentar en 7,2 milions el nombre de visites de l’any anterior i superar per primera vegada els 75 milions de turistes. El 2016 va ser un any de rècords a Catalunya, la primera comunitat en nombre de visitants estrangers, que va concentrar l’interès del 23,9% del total dels turistes que van visitar tot el territori espanyol.

L’objectiu de la present jornada és de tractar sobre l’habitatge vacacional a Catalunya tant des de l’anàlisi de l’oferta existent, com de la demanda interna i externa del mateix. També serà objecte d’estudi els aspectes jurídics i fiscals a considerar en la venda a extrangers, així com del seu finançament en fase de promoció i d’adquisició finalista.

Descarregar programa

Altres Jornades que s'han celebrat a l'APCE

Accedeixi a la nota resum, les fotografies i els continguts addicionals de jornades passades que s'han celebrat a l'APCE fent clic sobre la que sigui del seu interès.