Seminaris

Seminari de formació obligatoria destinat al personal del subjecte obligat en matèria de prevenció del blanqueig de capitals. Actualitzat al Reial Decret Llei 304/2014 de 5 de maig

SEMINARI
Seminaris_destacada_cat

Dimarts, 24 de gener de 2017.

La norma imposa una formació mínima obligatòria, per aquest motiu l’Associació ha desenvolupat un programa de formació sobre prevenció del blanqueig de capitals a l’efecte de facilitar als associats el compliment de l’obligació legal. El seminari va estar basat en les disposicions establertes en la Llei 10/2010 de 28 d’abril, ara desenvolupada pel Reial decret 304/2014 de 5 de maig.

Els professors encarregats d’impartir el seminari van ser la Sra. Idoya Felipe, Analista Unitat Tècnica PBLAC i Compliment i el Sr. Ramón Rubio, Director d’Auditoria Interna i Compliment, tots dos de Cuatrecasas.

Els objectius generals de la sessió van ser introduir als assistents en la normativa de prevenció de blanqueig de capitals, donar a conèixer les obligacions més rellevants aplicables a l’activitat, relacionar aquesta norma amb el compliment normatiu, disposar d’eines d’ajuda per al seu adequat compliment, cobrir les obligacions en formació de la norma de referència i exposar alguns exemples i casos pràctics.

Descarregar programa

Altres seminaris que s'han celebrat a l'APCE

Accedeixi a la nota resum, les fotografies i els continguts addicionals de seminaris que s'han celebrat a l'APCE fent clic sobre el que sigui del seu interès.