APP DE L’APCE

L’APCE APP facilita l’accés a la informació sectorial en suport als seus associats

L’APP de l’Associació de Promotors de Catalunya (APCE) pretén apropar la informació i el coneixement el major nombre de persones possible a través de tres objectius essencials: facilitar l’accessibilitat a la informació sectorial i servir de suport a les empreses associades i altres agents en el desenvolupament del seu treball a través d’una major accessibilitat electrònica. Aquesta nova aplicació, que pot ser instal·lada en dispositius mòbils o tablets, suposa una ajuda a l’usuari en moltes de les seves tasques professionals.

Essencialment trobem en l’APP informació continuada que pot ser descarregada fàcilment. Informació que s’ha distribuït en 12 continguts o seccions: Comissions de Treball, Assessoria, Circulars, Resum de Premsa, Estudis, InfoAPCE, revista APCE Habitatge, suplement Habitatge i Futur, Aula Immobiliària, Ediseguros Mediación, Agenda i sobre la APP.

Els continguts estan especialment indicats per a les empreses associades a l’APCE, aquestes poden accedir a tota la informació a través d’una identificació prèvia (login) que els facilitarà un accés lliure i complet. Per a empreses no associades podran accedir a una informació bàsica els continguts de la qual afecten les publicacions i les activitats que realitza l’Associació.

Descarregui-la a l’App Store o Google Play:


Descarregar l'app APCE BCN a l'App Store
Descarregar l'app APCE BCN a Google Play
APCE BCN APP
APCE BCN APP > APCE.Habitatge
APCE BCN APP > Estudis
APCE BCN APP > Agenda