Empreses col·laboradores

La Caixa

La sintonia i el treball conjunt amb les empreses col·laboradores són un factor clau per el desenvolupament anual de programes i activitats, mitjançant tot un ampli ventall d’accions innovadores, sostenibles i responsables, amb l’objectiu d’aportar–entre tots-, solucions també innovadores que puguin contribuir a la millora de cadascun dels temes que aquestes accions proposen.

Aquesta col·laboració és una mostra d’activitat dinàmica, que traspassa de llarg qualsevol caràcter tan sols protocol·lari en les relacions institucionals o empresarials. Ben al contrari representa una tasca intel·ligent i productiva, en el qual totes les parts poden aprendre dels resultats que anualment s’assoleixen.

Senyalar que, des de la fa ja bastants anys, “CaixaBank” esta present en el desenvolupament dels programes Habitatge i Futur, AULA Immobiliària i la revista APCE Habitatge, entre d’altres, a més de tenir la qualificació d’”Empresa col·laboradora”. A totes elles, que ens han ajudat al llarg tots aquest anys a poder desenvolupar els diferents programes i activitats, i que esperem continuïn fent-ho en el futur, el nostre agraïment per la seva generositat, esforç i implicació.

Paral·lelament, altres empreses vénen col·laborant igualment amb l’Associació prestant serveis diversos, en funció de la seva activitat, a les empreses associades.