Executive program

Finances per a l’alta direcció de l’empresa immobiliària

EXECUTIVE PROGRAM

Octubre-Novembe-Desembre 2016

El curs pretén proporcionar de forma integrada els coneixements financers necessaris per a la presa de decisions del directiu de l’empresa immobiliària (patrimonialista, promotora – constructora o de serveis). Per a això, s’estructura en tres seminaris independents, al mateix temps que complementaris, en els quals, des d’una òptica financera, s’aborda la situació actual (diagnòstic i possibilitats a curt termini), les oportunitats de futur, tant per a l’empresa promotora – constructora com per la patrimonial, així com la creació de valor en l’empresa (mesurador del valor patrimonial per a l’accionista), tenint present les seves diferents peculiaritats financeres.

El programa té un enfocament eminentment pràctic, de manera que, combina breus exposicions conceptuals amb un bon nombre de casos pràctics basats en situacions reals de l’actualitat immobiliària.

El curs s’adreça a propietaris i alts directius, així com a controllers, directors Financers i d’unitats de negoci, i a professionals amb rols de rellevància o projecció dins de l’empresa immobiliària (ja sigui patrimonial, promotora – constructora o de serveis), que estiguin interessats en ampliar la seva formació financera aplicada al seu negoci. La consecució de tot el programa donarà lloc a l’obtenció del certificat Executive Program.

Descarregar programa