Formació professional

Formació professional

La Fundació Laboral de la Construcció treballa des de 1992 per facilitar a empreses i treballadors els recursos que facin possible un sector més professional, segur, capacitat i amb futur. Un sector que avui treballa més unit i connectat entre si que mai, amb la societat i amb la resta de sectors, per afrontar el repte dels nous temps.

Aquest és la fi pel qual es van unir la Confederació Nacional de la Construcció (CNC), la Federació Estatal de Construcció, Fusta i Afins de CC.OO (FECOMA-CC.OO) i Metall, Construcció i Afins d’UGT, Federació d’Indústria (MCA-UGT), formant aquesta entitat partitària sense ànim de lucre.

Com a resultat d’anys de dedicació i esforç, i gràcies al suport de molts professionals, la Fundació és ja una entitat de referència en el sector i un aliat clau per treballar per i per al futur d’empreses i professionals.

Amb més experiència i coneixement al seu abast, treballa per aconseguir que la prevenció de riscos laborals, la formació, la innovació, la sostenibilitat i les noves tecnologies ajudin a seguir construint aquest sector de progrès.

Més informació sobre els cursos de formació professional