Jornades

Actualitat en l’àmbit de la sostenibilitat en el sector promotor constructor

SESSIÓ PRÀCTICA

Presentació del Saló de Construmat

Dimecres, 1 de març de 2023

Format presencial i online

El DOGC núm.8841 de 26 de gener de 2023 va publicar la Ordre ACC/9/2023, de 23 de gener, per la qual es regula la utilització dels àrids reciclats procedents de la valorització de residus de la construcció i demolició. L’objecte d’aquesta Ordre és regular la utilització dels àrids reciclats obtinguts com a producte d’una operació de valorització de residus de la construcció i demolició. S’hauran d’incorporar, a partir de la seva entrada en vigor, en tots els projectes públics i privats un mínim d’un 5 % d’àrids reciclats en proporció del total dels àrids que s’utilitzin en la obra.

També en el decurs de l’acte tindrà lloc una taula rodona per a valorar l’actualitat en l’àmbit de la sostenibilitat en el sector promotor constructor.

Així mateix aprofitarem la celebració de la sessió per a presentar el Saló de Construmat, que es celebrarà del 23 al 25 de maig de 2023 al Recinte Gran Via. Construmat 2023 torna amb un showroom únic, un espai innovador i dinamitzador en el qual els professionals de la construcció podran descobrir els últims materials, tècniques, serveis i sistemes per a una construcció de baixes emissions, així com solucions per a la digitalització i la industrialització dels processos constructius que ja s’estan aplicant amb èxit al mercat.

Documentació presentada

Descarregar programa

Altres Jornades que s'han celebrat a l'APCE

Accedeixi a la nota resum, les fotografies i els continguts addicionals de jornades passades que s'han celebrat a l'APCE fent clic sobre la que sigui del seu interès.