Jornades

Col·laboració público-privada en el mercat de l’habitatge a Catalunya

JORNADA CÀTEDRA APCE-UPF

Dimecres, 6 de juliol de 2022

Format presencial i on-line

Sala Polivalent de l’edifici Mercè Rodoreda del Campus de la Ciutadella Universitat Pompeu Fabra (UPF) (C/ Ramon Trias Fargas, 25-27 – 08005 – Barcelona)

Catalunya compta amb una àmplia experiència de col·laboració publicoprivada de llarga tradició en gairebé tots els àmbits: des de la salut fins a l’educació, passant per la cultura o els serveis socials. L’habitatge no n’és l’excepció, encara que probablement no s’ha desenvolupat amb la mateixa intensitat com en altres camps, però a hores d’ara hi trobem múltiples exemples tant en l’àmbit de la rehabilitació com en el de la promoció. Aquesta fórmula de col·laboració eficient permet generar més habitatges per a paliar la demanda existent.

El Mecanisme de Recuperació i Resiliència significa una oportunitat per crear nous models i prototips d’actuació de l’Administració. Unes experiències que haurien de marcar noves fórmules, amb voluntat de permanència, i per tant que vagin més enllà del marc temporal de l’aplicació de les subvencions que proporcionaran els Fons Next Generation.

Documentació jornada

Descarregar programa

Altres Jornades que s'han celebrat a l'APCE

Accedeixi a la nota resum, les fotografies i els continguts addicionals de jornades passades que s'han celebrat a l'APCE fent clic sobre la que sigui del seu interès.