Jornades

Conjuntura Econòmica-Immobiliària i Perspectives

HABITATGE I FUTUR

Dijous, 2 de desembre de 2021

Sessió realitzada per Webinar.

L’economia espanyola ja ha arribat al punt d’inflexió que tant esperàvem tant. Tots els indicadors econòmics del 2T 2021 mostren un rebot notable de l’activitat econòmica en aixecar-se gran part de les restriccions a l’activitat i la mobilitat gràcies a l’acceleració de la campanya de vacunació.

L’activitat al mercat de l’habitatge s’està reposant raonablement bé de l’extraordinària caiguda que va experimentar l’any passat tant a nivell d’operacions de compravenda com dels visats d’obra nova.

L’impacte de la crisi al sector ha estat limitat i molt inferior a l’esperat inicialment. Entre els factors que expliquen aquesta resistència destaquen una sòlida posició de partida de les llars (és a dir, un baix endeutament en agregat), un mercat immobiliari sense excés d’oferta i una resposta contundent de política econòmica, desplegada a través d’una àmplia bateria d’instruments que ha permès sostenir les rendes de les famílies.

Documentació

Descarregar programa

Altres Jornades que s'han celebrat a l'APCE

Accedeixi a la nota resum, les fotografies i els continguts addicionals de jornades passades que s'han celebrat a l'APCE fent clic sobre la que sigui del seu interès.