Jornades

Conjuntura Immobiliària Àmbit Metropolità Sud de Barcelona

CONJUNTURA IMMOBILIÀRIA

Dilluns, 14 de febrer de 2022

Sessió On-line

Tot i que el sector promotor i constructor ha estat un dels menys perjudicats, per l’impacte del Covid-19, aquest també s’està veient afectat. Tot i la gravetat de la situació, el sector promotor compta amb sòlids fonaments (situació financera pre-pandèmia més sanejada; producció d’habitatges sense estocs, i solvència del sector bancari), i confiem en la capacitat del sector per superar aquesta crisi i sortir-ne reforçats.

Des de l’Associació de Promotors de Catalunya (APCE), entitat més representativa del sector de la promoció i construcció al territori, volem acostar a les empreses promotores i constructores informació de valor, tant de l’oferta existent com de la demanada interna i externa per ajudar a desenvolupar la seva activitat amb les màximes garanties.

A través d’aquesta sessió es vol explicar als promotors i constructors quina és la situació actual de la promoció immobiliària a Catalunya, les darreres novetats en matèria legislativa i les implicacions que tenen sobre l’activitat promotora, com encarar les problemàtiques amb què es troben les empreses del sector en el seu dia a dia, el finançament de la promoció, així com la tasca que duu a terme l’APCE per defensar els seus interessos davant de les administracions, les entitats socials, i el conjunt de la societat, entre d’altres.

L’Associació de Promotors i Constructors d’Edificis de Catalunya, APCE, va fundar-se el 1968 i actualment compta amb més de 500 grups immobiliaris associats, que representen a més d’un miler d’empreses, sent el seu objectiu principal el de defensar els interessos legítims dels seus associats en relació amb les seves activitats professionals.

Descarregar programa

Altres Jornades que s'han celebrat a l'APCE

Accedeixi a la nota resum, les fotografies i els continguts addicionals de jornades passades que s'han celebrat a l'APCE fent clic sobre la que sigui del seu interès.