Jornades

Conjuntura Immobiliària de Girona

CONJUNTURA IMMOBILIÀRIA

Dijous, 4 de novembre de 2021

Sessió On-line.

Tot i que el sector promotor i constructor ha estat un dels menys perjudicats per l’impacte del Covid-19, aquest també s’està veient afectat. Tot i la gravetat de la situació i de la incertesa sobre l’evolució de la pandèmia, el sector promotor compta amb sòlids fonaments (situació financera pre-pandèmia més sanejada; producció d’habitatges sense estocs, i solvència del sector bancari), i confiem en la capacitat del sector per superar aquesta crisi i sortir-ne reforçats.

Des de l’Associació de Promotors de Catalunya (APCE), entitat més representativa del sector de la promoció i construcció al territori, volem acostar a les empreses promotores i constructores informació de valor per ajudar a desenvolupar la seva activitat amb les màximes garanties.

A través d’aquesta sessió es vol explicar als promotors i constructors quina és la situació actual de la promoció immobiliària a Catalunya i comarques, les darreres novetats en matèria legislativa i les implicacions que tenen sobre l’activitat promotora, com encarar les problemàtiques amb què es troben les empreses del sector en el seu dia a dia, i la tasca que duu a terme l’APCE per defensar els seus interessos davant de les administracions, les entitats socials, i el conjunt de la societat, entre d’altres.

Descarregar programa

 

Altres Jornades que s'han celebrat a l'APCE

Accedeixi a la nota resum, les fotografies i els continguts addicionals de jornades passades que s'han celebrat a l'APCE fent clic sobre la que sigui del seu interès.