Jornades

EL SECTOR IMMOBILIARI a l’Àmbit de les Comarques Centrals

SESSIÓ IMMOBILIÀRIA

Dilluns, 9 d’octubre de 2023

Unió Empresarial de l’Anoia (UEA)
(Ctra. de Manresa, 131 – 08700 – Igualada)

El sector promotor i constructor a Catalunya és la tercera activitat econòmica en aportació al PIB català, a més de ser generadora d’ocupació: per cada habitatge construït, es creen 2,5 llocs de treball. En matèria fiscal, la càrrega impositiva que afecta al sector suposa el 20% del preu final d’un immoble, amb la recaptació que això implica per a les administracions públiques.

Amb l’aprovació dels Fons Next Generation EU i la important partida destinada a la rehabilitació energètica dels edificis i a l’impuls de la construcció de promocions d’habitatges de lloguer assequible, més que mai cal incentivar l’activitat del sector promotor i constructor, agent necessari en aquest repte global de futur.

L’Associació de Promotors de Catalunya, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Igualada i CaixaBank, celebra aquesta sessió immobiliària per analitzar la situació de la promoció i construcció a la zona i presentar les oportunitats que ofereixen les comarques de l’àmbit de les Comarques Centrals als empresaris i empresàries del sector, a més d’explicar la tasca que duu a terme l’Associació per a promoure l’activitat promotora i constructora arreu de Catalunya.

Descarregar programa

Altres Jornades que s'han celebrat a l'APCE

Accedeixi a la nota resum, les fotografies i els continguts addicionals de jornades passades que s'han celebrat a l'APCE fent clic sobre la que sigui del seu interès.