Jornades

Industrialització i sostenibilitat en l’habitatge plurifamiliar

JORNADA HABITATGE I FUTUR

Presentació del treball de Tesina Fi de Màster becat en la ETSAB-UPC

Divendres, 15 d’octubre de 2021

Sessió realitzada per Webinar.

La innovació i les noves tecnologies han canviat la forma en què vivim i sembla evident que la construcció també ha d’adaptar-se a aquestanova realitat. L’evolució del sector cap a la industrialització permet la millora dels processos i de la sostenibilitat i qualitat del producte resultant. L’edificació industrialitzada permet optimitzar entre d’altres els temps d’execució, la seguretat, i la igualtat i equitat en el treball.

La Universitat Politècnica de Catalunya – BarcelonaTech (UPC) i l’Associació de Promotors i Constructors d’Edificis de Catalunya (APCE) col·laboren aprofundint en les relacions científiques, tècniques i de formació amb l’objectiu de promoure la transferència tecnològica i de coneixement entre la universitat i el sector promotor i constructor a Catalunya.

Ambdues institucions també han fet efectiva la creació d’una beca per a la realització d’un Treball de Fi de Màster de l’MBArch 2020-2021, el màster universitari en Estudis Avançats en Arquitectura que s’imparteix a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB) de la UPC. El treball resultant d’aquesta tercera beca serà presentat en la sessió i versa sobre l’objecte de la sessió.

Descarregar programa

Documentació presentada

Tesina

Altres Jornades que s'han celebrat a l'APCE

Accedeixi a la nota resum, les fotografies i els continguts addicionals de jornades passades que s'han celebrat a l'APCE fent clic sobre la que sigui del seu interès.