Jornades

L’Habitatge del Futur: innovació en l’edificació

HABITATGE I FUTUR

Presentació del treball de Tesina Fi de Màster becat en la ETSAB-UPC sobre la flexibilitat de l’habitatge

Dijous, 24 d’octubre de 2019
Sala Auditori APCE

El sector de la construcció ha estat històricament un sector d’àmbit tradicional. No només per la tecnologia emprada en els processos d’edificació, sinó també perquè l’edificació afecta a la forma que tenim de viure i relacionar-nos. Es tracta per tant, d’una indústria molt conservadora en la qual qualsevol canvi és analitzat amb molta cautela. La innovació i les noves tecnologies han canviat la forma en què vivim i sembla evident que la construcció també ha d’adaptar-se a aquesta nova societat digital, on les persones tenen una influència cada vegada més forta perquè la tecnologia ho permet.

Enguany, la Universitat Politècnica de Catalunya – BarcelonaTech (UPC) i l’Associació de Promotors i Constructors d’Edificis de Catalunya (APCE) van signar un conveni de col·laboració pel qual ambdues institucions aprofundiran en les relacions científiques, tècniques i de formació amb l’objectiu de promoure la transferència tecnològica i de coneixement entre la universitat i el sector promotor i constructor a Catalunya.

Ambdues institucions també han fet efectiva la creació d’una beca per a la realització d’un Treball de Fi de Màster de l’MBArch 2018-2019, el màster universitari en Estudis Avançats en Arquitectura que s’imparteix a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB) de la UPC. El treball resultant d’aquesta primera beca serà presentat en la sessió i versa sobre les estructures de flexibilitat espacial amb l’objectiu d’acollir les diferents maneres d’habitar, així com també d’adaptar els espais domèstics a les necessitats de l’habitant al llarg de la seva vida.

Descarregar programa

INSCRIPCIÓ

Dades de l'empresa

Dades dels assistents

Número d'assistents:

Assistent 1

Assistent 2

Assistent 3

Assistent 5

He llegit i accepto les condicions legals.

Altres Jornades que s'han celebrat a l'APCE

Accedeixi a la nota resum, les fotografies i els continguts addicionals de jornades passades que s'han celebrat a l'APCE fent clic sobre la que sigui del seu interès.