Jornades

Mollerusa: reptes i oportunitats del sector immobiliari

SESSIÓ IMMOBILIÀRIA

Dijous, 11 de novembre de 2021

Teatre l’Amistat. Plaça 1 d’octubre, 25230 Mollerussa

El sector promotor i constructor a Catalunya és una de les activitats econòmiques que serà clau per a la recuperació econòmica del conjunt del país després de la crisi creada per la pandèmia. Amb l’aprovació dels Fons Next Generation EU, els quals destinen una important partida a la rehabilitació energètica dels edificis i a l’impuls de la construcció de promocions d’habitatges de lloguer assequible, més que mai cal incentivar l’activitat del sector promotor i constructor, agent necessari en aquest repte global de futur.

L’Associació de Promotors de Catalunya i la regidoria de Planificació Estratègica i Urbanisme de l’Ajuntament de Mollerussa, hem organitzat aquesta sessió immobiliària per analitzar la situació de la promoció i construcció a la zona i presentar les oportunitats que ofereix Mollerussa als empresaris i empresàries del sector que treballen a la zona, a més d’explicar la tasca que duu a terme l’Associació per a promoure l’activitat promotora i constructora arreu de Catalunya.

Descarregar programa

Altres Jornades que s'han celebrat a l'APCE

Accedeixi a la nota resum, les fotografies i els continguts addicionals de jornades passades que s'han celebrat a l'APCE fent clic sobre la que sigui del seu interès.