Jornades

Presentació del document d’Avanç del Pla Director Urbanístic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona

CONFERÈNCIA

Dijous, 12 de setembre de 2019.

L’àrea metropolitana de Barcelona és dipositària i reflex d’una tradició i pràctica urbanística valuosa; la qual ha possibilitat la configuració d’un entorn urbà caracteritzat per la cohesió i el progrés econòmic i social, fins a esdevenir una característica distintiva i de reputació internacional.

L’actual àrea metropolitana de Barcelona s’explica en gran mesura a través del Pla General Metropolità (PGM) de 1976. El PGM ha estat una eina que aplicada amb enteniment, visió i consens, ha servit als poders públics, als agents econòmics i a la societat civil per modernitzar la metròpolis barcelonina i el seu complex sistema territorial, i per impulsar la seva transformació urbana i social.

L’evolució social i econòmica, la transformació del territori durant els 43 anys d’existència del PGM, ha portat a la redacció d’un nou Pla urbanístic que pugui articular les necessitats, reptes i oportunitats que marcaran el futur metropolità. En la present sessió es presentarà el document d’Avanç del Pla Urbanístic Metropolità i el seu procés de participació ciutadana.

Descarregar programa

INSCRIPCIÓ

Dades de l'empresa

Dades dels assistents

Número d'assistents:

Assistent 1

Assistent 2

Assistent 3

Assistent 5

He llegit i accepto les condicions legals.

Altres Jornades que s'han celebrat a l'APCE

Accedeixi a la nota resum, les fotografies i els continguts addicionals de jornades passades que s'han celebrat a l'APCE fent clic sobre la que sigui del seu interès.