Jornades

Presentació estudi Càtedra Habitatge i Futur: “Estimació de la demanda solvent d’habitatge nou a Catalunya”

JORNADA

Dijous, 12 de maig de 2022

Format presencial i on-line

Sala Màster del TecnoCampus (Parc TecnoCampus Mataró-Maresme C/ d’Ernest Lluch, 32 – 08302)

La càtedra d’empresa “Habitatge i Futur” de la Universitat Pompeu Fabra i l’Associació de Promotors de Catalunya (APCE) presentarà dijous, dia 12 de maig de 2022 a les 10h, l’estudi monogràfic “Estimació de la demanda solvent d’habitatge nou a Catalunya i a les seves províncies” al TecnoCampus de Mataró.

El monogràfic fa una anàlisi de la demanda efectiva d’habitatge en propietat a Catalunya segmentada per províncies fins a l’any 2025, realitzant un estudi de la seva evolució durant els últims anys i valorant diferents escenaris, del més optimista al més pessimista.

La presentació de l’estudi anirà a càrrec del professor Josep Maria Raya, coordinador de l’equip de treball i director de la Càtedra Habitatge i Futur, acompanyat del president de l’APCE, Xavier Vilajoana, i pel director general de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Josep Lluís Checa.

Més informació

Altres Jornades que s'han celebrat a l'APCE

Accedeixi a la nota resum, les fotografies i els continguts addicionals de jornades passades que s'han celebrat a l'APCE fent clic sobre la que sigui del seu interès.