Jornades

Propostes d’Aliseda al sector immobiliari

SESSIÓ PRÀCTICA

Dimarts, 28 de maig de 2019.

En la sessió de l’Aula Immobiliària celebrada el passat 28 de maig es van presentar les propostes que la companyia immobiliària Aliseda aporta al sector a Catalunya. La companyia és experta en la gestió d’actius i crèdits immobiliaris, amb presència a nivell nacional, i milers d’actius a la venda. Les seves principals àrees d’actuació són la venda i lloguer de producte acabat (habitatges nous i de segona mà), la gestió del sòl, el negoci patrimonial i la promoció immobiliària.

La jornada va iniciar-se amb la participació del Sr. Eduard Mendiluce, Conseller Delegat d’Anticipa Real Estate i Aliseda Inmobiliaria, qui va presentar la companyia i els seus objectius,  acompanyat per el president de l’Associació de Promotors de Catalunya, Sr. Lluís Marsà.

A continuació, es va explicar els actius immobiliaris en oferta de què companyia, amb detalls dels mateixos que van ser aportats pel Sr. Albert Casajoana, director territorial de Catalunya, Balears i Llevant d’Aliseda, i el Sr. Jordi Domènech, coordinador de Sòl a Catalunya, Balears i Llevant en l’Àrea d’actius immobiliaris de la companyia.

Descarregar programa

Altres Jornades que s'han celebrat a l'APCE

Accedeixi a la nota resum, les fotografies i els continguts addicionals de jornades passades que s'han celebrat a l'APCE fent clic sobre la que sigui del seu interès.