Jornades

Propostes d’Haya al sector immobiliari de Catalunya

SESSIÓ PRÀCTICA

Divendres, 15 de novembre de 2019.

Sala Auditori APCE

En la sessió de l’Aula Immobiliària celebrada el passat 15 de novembre es van presentar les propostes que la companyia immobiliària Haya Real Estate aporta al sector a Catalunya. La companyia és referent en el sector de servicing immobiliari, amb línies de negoci que abasten des de la gestió d’actius financers, la comercialització d’immobles, la valoració i desenvolupament de promocions immobiliàries així com la gestió patrimonial.

La jornada va iniciar-se amb la participació del Sr. Borja Dávila Escribano, director d’Advisory i Inversió Institucional d’Haya, qui va presentar la companyia i els seus objectius,  acompanyat per el vicepresident tercer de l’Associació de Promotors de Catalunya, Sr. Xavier Vilajona.

A continuació, es va explicar els actius immobiliaris en oferta de què companyia, amb detalls dels mateixos que van ser aportats pel Sra. Esther Camaño, directora d’ Inversió Institucional i Gestió de Carteres d’Haya, el Sr. Joaquín Herrera, director de Venta Institucional, i el Sr. César Perez, director Comercial Unitat Servicing Cerberus de la companyia.

Documentació

Descarregar programa

Altres Jornades que s'han celebrat a l'APCE

Accedeixi a la nota resum, les fotografies i els continguts addicionals de jornades passades que s'han celebrat a l'APCE fent clic sobre la que sigui del seu interès.