Jornades

Trobada immobiliària Terres de l’Ebre

JORNADA SANT CARLES DE LA RÀPITA

Dilluns, 11 de març de 2019.

La conjuntura financera i immobiliària d’aquests darrers anys ens ha portat a articular algunes solucions adients en cada cas, totes elles relacionades amb les activitats de les empreses promotores de tot el territori. Dins d’aquesta voluntat, l’APCE conjuntament amb CaixaBank ha desenvolupat un programa de trobades informatives per plantejar a les empreses i els empresaris del sector la manera d’encarar els problemes més comuns (caducitat de llicències, obres aturades, refinançaments, interlocució amb la Sareb, gestió patrimonial dels estocs) que es troben en la seva tasca diària, així com la represa de l’activitat en àmbits concrets (modificacions normatives per facilitar l’activitat, diversificació de l’activitat, reinici d’obres aturades).

Les dades mostren alhora un factor importantíssim com és la recuperació de la concessió de crèdit nou, tot i que de forma molt gradual des del nivell mínim registrat al setembre de 2013, és essencial per a potenciar la demanda d’habitatge. Tot plegat suggereix, que la correcció del sector immobiliari pot haver arribat al seu final.

Descarregar programa

Altres Jornades que s'han celebrat a l'APCE

Accedeixi a la nota resum, les fotografies i els continguts addicionals de jornades passades que s'han celebrat a l'APCE fent clic sobre la que sigui del seu interès.