PREMIS APCE CATALUNYA

L’Associació de Promotors de Catalunya (APCE) va crear el 2022 els PREMIS APCE, uns guardons que tenen per objectiu reconèixer la tasca del sector de la promoció i construcció d’habitatges a Catalunya i posar de relleu la seva condició d’agents clau de generació de valor i d’impuls de l’economia, el progrés i el benestar de la societat catalana. Aquest esdeveniment neix amb la voluntat de convertir-se en la trobada anual del sector, posant en valor la tasca i les bones pràctiques d’empreses, professionals i/o institucions relacionades amb l’àmbit de l’habitatge i l’urbanisme a Catalunya.

Premis APCE 2024

L’Associació ha obert el termini per presentar candidatures als Premis APCE 2024, que es podran presentar des del dia 10 de gener fins el dia 10 d’abril de 2024, inclòs. Termini prorrogat fins el 7 de juny de 2024 inclòs.

Les categories que es premiaran aquest any són:

  • Innovació i Tecnologia
  • Sostenibilitat
  • Regeneració urbana i Rehabilitació
  • Implicació en el Territori
  • Compromís Social

Podran optar als Premis APCE 2024 persones físiques i/o jurídiques amb activitats empresarials i/o institucionals rellevants radicats i/o amb seu a Catalunya, que hagin destacat en algun dels àmbits que conformen les diferents categories detallades a les bases legals:

BASES LEGALS PREMIS APCE 2024

 

PREMIS APCE 2023

PREMIS APCE 2022