Qui som? Què fem?

L’APCE  és  la institució més representativa del sector de la promoció construcció d’habitatges i un referent essencial per a l’empresariat català. L’ Associació de Promotors de Barcelona va néixer el 28 de febrer de 1968. Actualment compta amb més de 500 grups immobiliaris associats que representen a més de 1000 empreses.

Al llarg d’aquest quasi mig segle d’existència continua sent fidel als principis en que es va constituir: independència dels poders públics, sense afany de lucre, i amb l’objectiu de vetllar pels interessos de les empreses associades. Evidentment s’ha anat avançant a les necessitats que els canvis socials, legislatius i econòmics d’aquestes dècades de la mateixa manera que ho ha fet el país, tenint avui una sòlida estructura organitzativa, eficient i moderna.

Per això, l’any 2016 ha volgut donar un pas més endavant, abandonant el seu àmbit d’actuació provincial per constituir-se en l’Associació de Promotors de Catalunya, ampliant aquest àmbit territorial i funcional a tot el territori català.

En la pràctica, aquesta modificació significa que les associacions provincials de promotors, sense perdre la seva personalitat territorial, queden emmarcades dins de l’Associació de Promotors de Catalunya sobre la que recau tota la representativitat sectorial davant administracions, organismes i institucions autonòmiques.

Aquesta transformació ha de servir per avançar amb millors eines cap a una nova realitat social d’una manera més incloent, combinant el paper de gestors de serveis per a les empreses amb l’exposició reflexiva de coneixements adreçats a situar a les empreses en les millors condicions possibles contribuint a la potenciació d’una activitat econòmica sostenible pel que fa a la construcció i l’habitatge, alhora que potenciant la qualitat professional.

ÒRGANS DE GOVERN

Els òrgans de govern de l’Associació de Promotors i Constructors d’Edificis de Catalunya que no són retribuïts són els següents:

JUNTA DIRECTIVA

President
Sr. Xavier Vilajoana, GRUP EUROCONSTRUC

Presidents d’Honor
Sr. Lluís Marsà García, INMOBILIARIA MAR, S.L.U.
Sr. Enric Reyna, INMOBCN IMPULS 2015, S.L.

Vicepresidents
1r Sra. Elena Massot Puey, VERTIX, S.A.
2n Sr. Josep Lluís Núñez Navarro, NUÑEZ I NAVARRO
3r Sr. Eduard Brull Ortiz, QUALEST PATRIMONIAL, S.L.

Tresorer
Sr. Jose Mª Sentis Valls, SR CONSTRUCTORS PROMOTORS

Secretària General y Vocal
Sra. Patricia Martínez, TARRACO EMPRESA CONSTRUCTORA, S.L.

Vocals

Sr. Álvaro Llaràs, ICYESA
Sr. Ferran Marsà, LA LLAVE DE ORO
Sr. Paco Pérez, CULMIA
Sr. Àlex Sastre Sabater, GLOBALMA INICIATIVAS, S.L.
Sr. Donato Muñoz Montes, CEVASA
Sr. Jordi Tomàs, GUINOT PRUNERA
Sr. David Gómez, AEDAS HOMES
Sr. Fèlix Salido Torra, CONSTRUCCIONS SALIDO-CARRIO, S.L.
Sr. Jordi Sans Domenech, VOLUMETRIC PROMOTORA CONSTRUCTORA, S.L.U.
Sr. Ignasi Uñó Pérez, BRILTEN INMOBILIARIA, S.L.
Sr. Jaume Enric Hugas, CONREN TRAMWAY, S.L.
Sr. Vicenç Topas, PREMIER ESPAÑA, S.A.
Sr. Jordi Soldevilla, BUILDING CENTER, S.A.U.

Comissió Territorial de Tarragona

President
Sr. Daniel Roig, UNIFAMILIARS SANT JORDI, S.A.

Comissió Territorial de Lleida

Presidenta
Sra. Montse Pujol, PROJECTES MODULARS PREFABRICATS, S.L.

En compliment del marc normatiu en matèria de transparència, l’Associació de Promotors i Constructors d’Edificis de Catalunya (APCE) es troba inscrita en el Registre de grups d’interès de l’Administració de la Generalitat i del seu sector públic, amb el número identificador 1034, dins la Categoria II: Sector empresarial i de base associativa, subcategoria: Associacions professionals, empresarials i sindicals, i en el Registre de grups d’interès del Parlament de Catalunya amb el número 17387.

LES NOSTRES MARQUES

Aula Immobiliària
Programa de formació continuada que es desenvolupa anualment a través de cursos, seminaris i tallers pràctics, sobre temes relacionats amb l’urbanisme, la fiscalitat,…etc.

Aula Immobiliària

Ediseguros Mediación
Companyia brocker d’assegurances especialitzada en construcció i rehabilitació d’edificis i habitatges, oferint les millors condicions del mercat, sense oblidar altres segments generals.

Ediseguros Mediación

Habitatge i Futur
Programa anual de caràcter doble. D’una banda amb un suplement trimestral encartat a les pàgines del diari La Vanguardia; i, per un altre, un cicle de conferències i jornades tècniques, amb l’habitatge com a eix central.

Habitatge i Futur

APCE.Habitatge
Revista sectorial professional de distribució personalitzada, de periodicitat trimestral, en els quals aborda qüestions relacionades amb la dinàmica del sector, i donant a conèixer, a més, l’activitat duta a terme per l’Associació.

APCE.Habitatge

INFORME DE GESTIÓ 2022

VÍDEO CORPORATIU APCE

ESPAI DEDICAT A LA CELEBRACIÓ 
DEL 50 ANIVERSARI DE L’APCE

ON SOM

Avinguda Diagonal 472-476, escala A entresòl 08006 Barcelona · Telèfon: 93 237 49 67

Veure en el mapa