Seminaris

Comercialització i venda d’immobles d’obra nova amb l’aplicació de les tecnologies innovadores PropTech

SEMINARI

12, 14, 19, 21 i 26 de juny de 2018.

Les innovacions tecnològiques estan modificant la societat i les nostres vides. Cada cop més les activitats professionals evolucionen d’una manera ràpida i molt canviant, buscant els beneficis que pot aportar l’aplicació de les noves tecnologies desenvolupades. Aquí és quan, en el sector immobiliari, apareix el concepte de PropTech, que agrupa totes les noves aplicacions tecnològiques, de diverses dimensions i diferent impacte en el sector.

El curs aportarà coneixements sobre les principals tecnologies, el seu desenvolupament, les seves aplicacions pràctiques, les possibilitats que ofereixen i els casos d’èxit més rellevants gràcies a la seva aplicació. Tot focalitzat sempre en el sector immobiliari d’obra nova, de cara a la comercialització dels productes. Són uns coneixements que resulten imprescindibles per als promotors i els agents immobiliaris que vulguin dur a terme projectes exitosos avui dia.

Com a innovació metodològica, s’incorporarà la participació en una comunitat virtual dinamitzada per un expert, durant 7 mesos, per tal de compartir les experiències posades en pràctica i seguir actualitzant els participants amb les novetats que vagin apareixent.

La coordinació acadèmica correrà a càrrec del Sr. Josep Jorge, coordinador acadèmic d‘Immoscòpia Proptech, amb llarga experiència en l’aplicació de tecnologies al sector immobiliari.

Descarregar programa

Altres seminaris que s'han celebrat a l'APCE

Accedeixi a la nota resum, les fotografies i els continguts addicionals de seminaris que s'han celebrat a l'APCE fent clic sobre el que sigui del seu interès.