Seminaris

Eines pràctiques per al control de projectes de promoció construcció immobiliària. Sistemes BIM

SEMINARI

28 de maig i 2, 4, 9, 11 i 16 de juny.

La nova conjuntura del mercat ha obligat, a tots els agents del sector immobiliari, a reinventar tots els aspectes inherents a la seva activitat, la seva funció, els seus equips i col·laboradors, les seves

pretensions, i en definitiva, les formes d’escometre la seva activitat. És imprescindible per tant millorar la rendibilitat i minimitzar els riscos, a través de la professionalitat i la millora continua dels nostres processos.

Per a això les noves tecnologies BIM ens obren la porta a una forma nova de gestionar els nostres projectes de promoció de forma més clara, ràpida i eficient, minimitzant possibles errors i aportant a la gestió del nostre negoci la visió multidisciplinària dins de la mateixa plataforma de treball.

Aquest curs pretén sobretot aportar, des de la visió pràctica, les eines de gestió a l’abast de promotors i constructors per emprendre els seus projectes de la manera més adequada a els requeriments cada projecte. Així mateix ens endinsarem en la visió general de la tecnologia BIM (Building Information Modeling), com a procés integral de generació i gestió de dades de l’edifici durant el seu cicle de vida utilitzant programari dinàmic de modelatge d’edificis en tres dimensions i en temps real, per disminuir la pèrdua de temps i recursos en el disseny i la construcció.

En aquest curs mostrarem les eines al nostre abast per a realitzar una gestió del procés immobiliari de diferents tipologies, resolent casos pràctics que ajudin a exemplificar els processos d’una forma visual i pràctica, desenvolupada en les sessions pel mateix alumne.

Conceptes com el predimensionat de costos, la creació de les fitxes de costos del procés immobiliari complet, càlcul de les ofertes de serveis tècnics, planificació, corbes de tresoreria, contractacions, estratègies de contractació i licitació, es desenvoluparan de forma pràctica assimilant d’aquesta manera els coneixements generals en la seva aplicació directa.

Descarregar programa i inscripció

Altres seminaris que s'han celebrat a l'APCE

Accedeixi a la nota resum, les fotografies i els continguts addicionals de seminaris que s'han celebrat a l'APCE fent clic sobre el que sigui del seu interès.