Seminaris

El nou entorn en la gestió de l’empresa immobiliària de lloguer. Adaptat al Decret Llei 17/2019 de mesures urgents per millorar l’accés a l’habitatge de la Generalitat de Catalunya, i als Reials Decrets Llei 11 i 15/2020 sobre situacions de vulnerabilitat en arrendaments pel Covid-19

SEMINARI

2, 4, 9 i 11 de juny de 2020 de 16:00 a 18:30h

Formació realitzada per Webinar.

L’objectiu d’aquest seminari és oferir una visió completa del nou entorn en la gestió de l’empresa immobiliària de lloguer pel que fa al marc jurídic vigent i la seva aplicació pràctica, la conjuntura de mercat, la fiscalitat, el disseny del producte, la seva gestió, l’anàlisi de riscos i possibles cobertures asseguradores.

Així mateix al llarg de el seminari es comentaran les mesures establertes pel Reial Decret Llei 11/2020 i Reial Decret Llei 15/2020 en relació a les situacions de vulnerabilitat pel Covid-19 en els arrendaments d’habitatge i per a ús distint de l’ d’habitatge, especialment en el cas de grans tenedors.

Descarregar programa

Altres seminaris que s'han celebrat a l'APCE

Accedeixi a la nota resum, les fotografies i els continguts addicionals de seminaris que s'han celebrat a l'APCE fent clic sobre el que sigui del seu interès.