Seminaris

Seminari de formació obligatoria destinat al personal del subjecte obligat en matèria de prevenció del blanqueig de capitals. Actualitzat al Reial Decret Llei 304/2014 de 5 de maig

SEMINARI

Dimarts, 24 de gener de 2017.

La norma imposa una formació mínima obligatòria, per aquest motiu l’Associació ha desenvolupat un programa de formació sobre prevenció del blanqueig de capitals a l’efecte de facilitar als associats el compliment de l’obligació legal. El seminari va estar basat en les disposicions establertes en la Llei 10/2010 de 28 d’abril, ara desenvolupada pel Reial decret 304/2014 de 5 de maig.

Els professors encarregats d’impartir el seminari van ser la Sra. Idoya Felipe, Analista Unitat Tècnica PBLAC i Compliment i el Sr. Ramón Rubio, Director d’Auditoria Interna i Compliment, tots dos de Cuatrecasas.

Els objectius generals de la sessió van ser introduir als assistents en la normativa de prevenció de blanqueig de capitals, donar a conèixer les obligacions més rellevants aplicables a l’activitat, relacionar aquesta norma amb el compliment normatiu, disposar d’eines d’ajuda per al seu adequat compliment, cobrir les obligacions en formació de la norma de referència i exposar alguns exemples i casos pràctics.

Descarregar programa

Altres seminaris que s'han celebrat a l'APCE

Accedeixi a la nota resum, les fotografies i els continguts addicionals de seminaris que s'han celebrat a l'APCE fent clic sobre el que sigui del seu interès.