Seminaris

Introducció pràctica a las finances per a la alta direcció de l’empresa immobiliària

SEMINARI

Abril-Maig.

Enfocament a la creació de valor per al accionista

El curs va tenir com a objectiu proporcionar els coneixements financers més importants per a una empresa immobiliària (patrimonialista, promotora constructora, o de serveis). Per a això, es va estructurar en dos mòduls independents, alhora que complementaris, en els quals, des d’una òptica financera, es va abordar la situació actual (diagnòstic i possibilitats a curt termini), així com les oportunitats de futur, tant per a l’empresa promotora constructora com per a la patrimonial, tenint present les seves diferents peculiaritats financeres.

El curs va ser eminentment pràctic, per la qual cosa, va encertar a convinar breus exposicions conceptuals de la matèria financera amb un bon nombre de casos pràctics basats en possibles situacions reals de l’actualitat immobiliària.

El curs va estar adreçat a propietaris i alts directius, així com a controllers, directors financers i d’unitats de negoci, i a professionals amb rols de rellevància o projecció dins d’una l’empresa immobiliària, interessats per ampliar la seva formació financera aplicada al seu negoci.

Descarregar programa de la sessió

Altres seminaris que s'han celebrat a l'APCE

Accedeixi a la nota resum, les fotografies i els continguts addicionals de seminaris que s'han celebrat a l'APCE fent clic sobre el que sigui del seu interès.