Seminaris

Introducció pràctica a les finances per a la alta direcció de l’empresa immobiliària.

SEMINARI

Abril-Maig 2015.
Sala Auditori APCE

El curs pretén proporcionar els coneixements financers més importants per a una empresa immobiliària (patrimonialista, promotora – constructora o de serveis).

Per a això, s’estructura en dos mòduls independents, a l’una que complementaris, en els quals, des d’una òptica financera, s’aborda la situació actual (diagnòstic i possibilitats a curt termini), així com les oportunitats de futur, tant per a l’empresa promotora – constructora com per a la patrimonial, tenint present les seves diferents peculiaritats financeres.

El curs pretén ser eminentment pràctic, per la qual cosa, combina breus exposicions conceptuals de la matèria financera amb un bon nombre de casos pràctics basats en possibles situacions reals de l’actualitat immobiliària.

El curs des dirigeix a propietaris i alts directius, així com a controllers, Directors Financers i d’unitats de negoci, i a professionals amb rols de rellevància o projecció dins de l’empresa immobiliària (ja sigui patrimonial, promotora – constructora o de serveis), que estiguin interessats a ampliar la seva formació financera aplicada al seu negoci.

Descarregar programa

Altres seminaris que s'han celebrat a l'APCE

Accedeixi a la nota resum, les fotografies i els continguts addicionals de seminaris que s'han celebrat a l'APCE fent clic sobre el que sigui del seu interès.