Seminaris

Màrqueting immobiliari en l’obra nova

SEMINARI

3, 5, 10, 12, 17 i 19 de maig de 2016.

El sector de la promoció immobiliària està entrant en una nova dinàmica fruit de la reactivació financera general del país i d’una conjuntura econòmica més favorable. Enrere queden anys de crisi, d’atonia i d’escassa producció.

Aquest nou escenari dibuixa alhora un nou panorama per a les empreses promotores ja que, entre d’altres aspectes, des del 2007 ençà moltes altres coses han canviat. Entre elles, la pròpia composició de la demanda, els mercats i la informació sobre productes. Per tant cal conèixer àmpliament els nous  reptes que planteja aquesta nova situació.

A més, les empreses promotores hauran de continuar suportant en els propers anys una dura competència. Per això les empreses s’han de preparar per sortir de la seva letargia buscant i aplicant fórmules que vagin dissenyant un futur estable. I, entre d’altres coses, han de conèixer i detectar les necessitats de la demanda, han de saber que les xarxes d’informació i comunicació s’han transformat, a l’igual que els suports que les sustenten, atreure l’interès dels inversors estrangers, així com les noves eines digitals que estan funcionant en la comercialització d’una promoció.

Tot plegat, conforma per a les empreses promotores una nova forma de fer les coses i, per això, l’interès de l’Associació per presentar un seminari encaminat a proporcionar les eines necessàries per a potenciar les vendes en el sector immobiliari. El present seminari, pretén ser una ajuda per a reorientar la política comercial amb l’objectiu d’incrementar els beneficis empresarials.

Descarregar programa

Altres seminaris que s'han celebrat a l'APCE

Accedeixi a la nota resum, les fotografies i els continguts addicionals de seminaris que s'han celebrat a l'APCE fent clic sobre el que sigui del seu interès.