Màsters

2º edició Aspectes bàsics per a la direcció d’empreses immobiliàries innovadores

MÀSTER

4, 11 i 18 de juny de 2024

Carrer Arcs 1, 5ª planta

Modalitat presencial i on-line

L’empresa immobiliària (promotora-constructora) requereix una adequació ràpida a un entorn canviant que ha evolucionat de forma exponencial en els darrers anys. El coneixement de l’evolució normativa, la conjuntura economicosectorial i els criteris emergents d’edificació intel·ligent, sostenible, d’alta qualitat ambiental, digital i col·laborativa són conceptes necessaris per garantir l’èxit dels projectes.

Partint de les principals matèries i assignatures que s’imparteixen al Màster en Direcció d’Empreses Immobiliàries Innovadores de l’Escola Sert, organitzat conjuntament entre el COAC i l’APCE, en aquest seminari de 15 h lectives i programat en 3 sessions de matí s’analitzaran els aspectes bàsics que requereix actualment un gestor d’una empresa immobiliària.

Aquest curs és una introducció a la 6ª edició del Màster en Direcció d’Empreses Immobiliàries Innovadores MDEI+i. Si després de fer el curs, et matricules al màster que comença el 4 de novembre 2024, el preu d’aquest curs se’t restarà de la matrícula.

Lloc: Barcelona – Carrer Arcs 1, 5ª planta
Dates: 4, 11 i 18 de juny de 2024
Modalitat: Presencial i Online
Director Docent: Ana Puig-Pey | Marc Torrent
Durada: 15 h
Llengua: Castellà
Horaris: Dimarts de 09:00h-14:00h

Descarregar programa

Més informació i inscripció

Programa Màster 6ª Edició